UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 16 Ogos 2011

PUDURAYA KINI ...

Kat tangga nak naik ke tingkat 1......

Kaunter jualan tiket bas Transnasional di Tingkat 1

Tempat menunggu yang disediakan pon memang cukup selesa...:)

Kaunter pertanyaan dia pon punyalah besar ......

Sebelum aku penah citer dalam entry NI yang aku teringin nak tengok 'wajah baru' PUDURAYA. Baru2 ni masa pegi berbuka kat umah my SIL hari tu, sempat le aku ke PUDURAYA ni ; itupon sebab nak belikan tiket untuk my princess balik kampung...* Tapi sudahnya tak jadi balik coz ada exam....*

Memang dah cantik dan selesa PUDURAYA sekarang ni. Lengkap dengan penghawa dingin lagi untuk keseluruhan tempat menunggu. Kaunter pertanyaan pon ada disediakan. Kaunter tiket sume di tingkat 1. Dah tak de masalah panas dan bersesak2 lagi sebab tempatnya dah semakin luas.

So, tak de sebab lagi lepas ni kalau tak nak cuba2 naik pengangkutan awam...:)


P/S: Balik dari kampung selepas bercuti nanti, aku bakal ke PUDURAYA lagi coz balik naik bas je dari kampung. My hubby terpaksa balik awal untuk masuk keja semula...:)


5 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

tempat nieh memang sepatutnye selesa...

abah khalisha berkata...

sejak dah keje dan ada kereta ni tk pernah ke Pudu raya..teringin jg nk pegi sn...g makan ke ok gk kan.hehehe..dgr kata dah naiktaraf lg baik

fazilzura berkata...

lamo dh x pi sanun

ctpayong berkata...

Bismillah.

Alhamdulillah. Syukur nikmat bagi mereka2 yg belum mampu miliki kenderaan sendiri.

ArELeEz berkata...

jom naik keretapi, jom! he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs