UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 16 Ogos 2011

BERBUKA DI D'LIMAU NIPIS , BANGI

Waiting for buka puasa time...*abaikan muka yang agak masam tu..tengah lapor..hu3...*

Siakap 3 Rasa

Pakej Siakap 3 Rasa ; ada Siakap 3 rasa, Sup Sayur, Ayam Paprik Cili Kering, Ikan Pekasam Goreng, Ulam2, Sambal, Air dan bubur sebagai pencuci mulut


Entry permulaan hari ni aku nak citer pasal makan2. Sory lah ye kalau pagi2 lagi dah bukak citer pasal makan. Tapi okay gak kot ; boleh bagi idea pada yang tengah fikir nak masak apa dan makan apa untuk berbuka hari ni.

Hari Jumaat lepas (12/8/2011) aku n family berbuka kat luar. Saje je sesekali nak tukar selera. Lagipun tak penah lagi berbuka kat luar untuk bulan pose kali ni. We alls pilih untuk ke D'Limau Nipis , Bangi coz restoran tu tengah buat promosi. Ada pakej2 tertentu yang kita boleh pilih.

Macam yang we alls pilih ni Pakej A (Siakap 3 Rasa) dan menu sampingan yang lain yang macam aku tulis kat gambor atas tu. Pakej ni baru RM 40 dan sesuai untuk 2-3 orang makan. Ada dua pakej lagi ; kalau berminat boleh le berkunjung ke sana. Senang je nak cari . Berhadapan dengan PKNS , Bangi.

Silalah ke sana ye..:)

13 ulasan:

atty's berkata...

dekat dah ngn umah kty tuh

misya berkata...

sedap tu

mizzkechique berkata...

dh lama xmkn kt situ.. duk lalu lalang je..hehe

YanaMIB berkata...

eh dpn rmh sy je la nih..hihi..tp semlm kita berbuka kt chan abdullah =)

||aLeaSaRa|| berkata...

owh nanti nak trylah..tq bthu tmpt ni ye.

p/s: suka tgk sis pakai tdung ala2 ct tu comellah :)

L berkata...

sedapnyer... huuu

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

fairus berkata...

LAPAR PERUT TENGOK IKAN TU...

JunAina berkata...

anak2 ada juga merungut nak berbuka kat luar tp masih mencari tempat yg sesuai dan masa yg sesuai juga...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sedap x siakap 3rase tue???

qemaishak berkata...

Selalu gak makan kat situ time lunch sebelum puasa dulu ..ikan bakar & ikan pekasam goreng dia sedap.

NM02 berkata...

harus sambar siakap 3 rasa jugak utk berbuka nnt

Myra Jay berkata...

Okla tak mahal sangat..
Selalu amik pakej nie lg murah kan ;)

ArELeEz berkata...

klu tambah org ngan pakcik, baru 5 orang. so, buleh amik pakej a x 2. he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs