UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 15 Ogos 2011

SINGGAH SEBENTAR DI TAMAN WETLAND, PUTRAJAYA

Terpikat sudaaaaaaaaaaaaaaaa....*bukan dengan aku tapi dengan view yang cantik kat situ....*


Suasana waktu petang di Taman Wetland, Putrajaya



Memang cantik view kat sini. Kat seberang tu ada dibina pondok ; lebih kurang cam jetilah....

Bercanda di tepi tasik...hu3....


Cak!......



Sker gambar2 kat pokok nih....Cantikkkkkkk....View dia bkn orgnya....:P



Sehari sebelum puasa tu (31/7/2011) , aku , my hubby n my princess sempatlah kuar Jalan2 Cari Makan sebenarnya. Destinasi kami petang tu Putrajaya. So masa on the way tu ternampaklah signboard 'Taman Wetland' ni. Memang dah lama nak ke sini ...coz my litle sista pon dah sampai kat sini. Aku je yang tak de kesempatan lagi.....

Bila dah ada kesempatan singgah tu , takkan nak lepas peluang gitu2 je kan. Haruslah berposing dan berfotogediks sekali.....hu3....Yang tukang layan nak snap gambor pon ada ; sape lagi kalau bukan my beloved hubby...* dia memang dah tau yang wife dia ni sawan kamera..:)*

Memang cantik view kat sini. Sesuailah kalau nak bawak family petang masa weekend sambil memancing ke...just duduk2 saje ke.....Memang best!

Kalau datang ke Putrajaya , silalah berkunjung ke sini ye....:)


11 ulasan:

fairus berkata...

TERINGAT MASA TIME STUDY DULU, ADA BUAT ASSIGNMENT PASAL PUTRAJAYA... MASA TU PUTRAJAYA BARU2 DIBANGUNKAN..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

siap pose atas riba lagi...
:)

ArELeEz berkata...

owh.. maknanye, mengaku la xsantek, ek? ha3..

wahida berkata...

mmg cantik tmpt ni...
sesuai nak beromantika...hehe..

D_08 berkata...

uiii...aje memang gemo bergambo famili cik azzey ni ye???....awok pun tak berkesempatan algi ndak ke taman wetland tu...padehei adik awok dok kat nilai/sepang tu je....taman warisan tu....

shidah berkata...

mmg cantikkan view dia kak..ari tue ms g x sempat nak singgah..lalu jer kat situ..sedih :(

tiefazatie berkata...

wah..sis nie cantik la..hee

IMANSHAH berkata...

wah possing sakan ye cik kiah..hehe

zino berkata...

salam ramadhan.....

laskar pelangi berkata...

pelangi pernah pergi sini..takde orang langsung..kwsan pn dah cam terbiar je kan..hek3

misya berkata...

memang cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs