UpDaTeR

NAKKAN DUIT ??? KLIK JE KAT SINI. SEMUDAH A B C .......

YOU THINK ABOUT MONEY ? CLICK HERE..

Pengikut

Pages

Khamis, 18 Ogos 2011

JAHIT MANIK LENGAN BAJU

Muka tuan tanah adalah wajib di'display..'..:P

Inile dia manik kat lengan baju yang aku jahit malam tadi....


'Demam' nak menjahit manik kat lengan baju datang lagi.....hu3.....Demam ni selalu datang bila time2 nak dekat raya je. Bila abis je raya, demam pun terus hilang sama.

Jahit yang simple2 je ; janji ada blink2 kat ujung lengan baju. Kalau nak tempah dalam RM40-50 juga. Lebih baik aku jahit sendiri. Elok ke tak elok ke ....sendiri pakai ; sendiri komplen....hu3....


Kasut keje ni pon boleh buat kasut raya kot ; coz baru je beli....hu3....


Ini plak gambor sesaje. Entry boring menunggu waktu balik le juga kiranya nih....he3..

8 ulasan:

Kancilbiru berkata...

cantik jerrr...hehe..

pandai betul menjahit..sy fail bab2 jahit ni...

JunAina berkata...

jahit manik...hantar tempahan dia hantar baju balik katanya tak sempat...waaa...

bestkan org rajin menjahit nih...:)

pena rozie berkata...

Rayer sakan la yer tahun ni...

eiela berkata...

sama la kita kak, saya pun main jahit manik je tepi-tepi tuh. recycle je raya nih. baju lama buat nampak baru.

fairus berkata...

BAGUSLAH PANDAI JAHIT SENDIRI.. JIMAT WANG...

mummysyafie berkata...

dulu pun rajin jugak buat jahitan manik kat baju sendiri. tpai skrg kalau buat mau nya amik masa 2-3 bulan..:)

Myra Jay berkata...

Rajin akak menjahit..
Mood kita sama gak mai masa nak raya je :-)

ArELeEz berkata...

org pun baru siap 1. ade lagik 2 nak jahit manik. ntah sempat, ntah x?! hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs