UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 12 Ogos 2011

SINGGAH SAHUR TV3


Fotoshoot beramai-ramai dengan Team dari TV3...

PRO dan Urusetia...:)


PRO In Orange...he3...

Me n Zakiah Anas....*syoknya dapat amik gambor ngan dia...*


Wif Abby n Ally Iskandar



Team dari TV3 dengan 3 biji van dan sebiji kereta....:)

Singgah Sahur TV3 kat tempat aku plak ; dan marangkap tugasan terbaru aku di bulan pose nih. Bayangkan kul 2 pagi aku drive ke office kera SYMM (Saya Yang Menurut Perintah)...hu3....Tapi tak pe juga . Berbaloi sebab dapat jumpa Zakiah Anas, Abby Fana, Ally Iskandar, Saiful Nizam (Sory kalau nama salah) dan beberapa orang lagi dari TV3.

Program bermula pukul 2 pagi sampai 5 pagi. So hari tu first time aku bersahur dengan member kat office.Memang enjoy walaupun agak penat. Team TV3 yang datang pon friendly sangat2.

So, time kasih lah bebanyak kepada yang hadir dan harap-harap next year ada peluang lagi nak jumpa ngan diaorang nih.


P/S: Dah plan nak tengok siaran Singgah Sahur TV3 ni hari Sabtu nih (14/8/2011 ; 12;30 malam). Nak tengok program ni kat TV yang jadi tugasan terbaru aku.....:)

11 ulasan:

misya berkata...

gigih kak azzey drive pkul 2 pg

atty's berkata...

beshnya dpt bersahur ngn celebriti tv3 ,berbaloi drive pagi2 buta.

D_08 berkata...

uiiii...cik azzey...sesekali keluo tibi ni..... Insyallah.....awok tengok nanti...

♥ manje ♥ berkata...

wah... boleh la tgk azzey kat tv nati... selamat berpuasa azzey =)~

rasp berkata...

lepas tu pagi tu keje ke tak sis?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

semangat2...

ArELeEz berkata...

oo.. nie yg mak ckp tuu.. ptt la mak dok tnye, singgah sahur kul berapa?! mak tnye pakcik. haub la pakcik nak m'jwb! ha3..

shidah berkata...

nak kena tgu nie..hehehehe

qemaishak berkata...

berbaloi la kan drive pepagi dapat jumpa & beramah mesra dgn artis ni, jarang2 jumpa kan.

Rojak Punya berkata...

tinggi zakia anas ni ye?

LiFe KaMi berkata...

wah tahniah masuk TV ..hehe
bagus buat amalan singgah sahur ni..
kami pun suka tonton..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs