UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 16 Ogos 2011

PASAR RAMADAN (PARAM) ; PRIMA SAUJANA, KAJANG

Air yang kaler merah dan ada buah2an kat dalam tu favourite my princess ; AIR TROPICANA FRUIT (RM2.50)

Memang ramai orang kat Pasar Ramadan (PARAM) ni.

Petang semalam lepas amik my princess dari sekolah ( bulan pose ni budak2 sekolah balik awal ; pukul 5:30 petang), we alls terus ke PARAM yang berdekatan. Kat Prima Saujana. Plan asalnya nak cuba PARAM kat tempat lain plak ...tapi masa tak mengizinkan coz aku nak masak lauk lagi, nanti takut tak sempat.

PARAM ni je yang agak dekat dengan area umah aku, tu yang selalu ke sini je. Actually aku bukan nak cari lauk pon , cuma sker kuih buah Melaka yang ada satu gerai tu jual. Sedap ; lemak , lembut dan manis je. Bukan tak reti nak buat kuih ni sendiri tapi beselah kan.....busy...:P

Korang selalu ke beli juadah kat PARAM?




9 ulasan:

~ yus ~ berkata...

Tahun ni baru sekali je ke PARAM

♥ manje ♥ berkata...

sama mcm yus, kita baru sekali je ke PARAM... hari ahad ritu ~

ArulchelseA berkata...

oo kat saujana ye..kih kih kih

JunAina berkata...

kak aina sabtu minggu lepas ke sana...kegemaranku...kambing panggang. seperti biasa tak pernah dapat snap gamba...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xpernah g param tahun nieh...

atty's berkata...

kty g param baru 2 kali je kot..tu pun ari ahad atau sabtu

fairus berkata...

BUAH MELAKA MEMANG SEDAP LERR..

ArELeEz berkata...

xsker kuih manis2!

Agro Lint berkata...

Laksa ori Penang paling power. Rasa kuah dia memang melekat. Ada banner kat stall dia. Kalau pegi kol 6 lebih... brader yg jual tu dah kemas. Dah Licin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs