UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 14 Ogos 2011

BERBUKA PUASA DI RUMAH MY SIL - BANGSAR

Sampai2 je kat area umah My SIL...Posing le dulu..:)

Wif my princess

Dah alang-alang berkumpul elok le bacakan doa tahlil sekali....

Menu of The Day....Nasi Hujan Panas, Dalca, Ayam Masak Merah n Acar timun...:)


Snap2 gambor dulu sementara tunggu waktu berbuka..:)


Jemput makan sume....:)

Tengah ghalit sembang2 sambil tengok gambor2 lama....


Peace.......:)



Anak sedara sebelah my hubby..Nani


Orang kata 'Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari'. Dek kerana itulah..bila dapat offer je dari my SIL untuk buka pose kat umah dia....terus je aku n family terima...he3...Tak payah susah2 aku nak fikir nak masak apa untuk berbuka.

So, semalam (13.8.2011) aku n family pon pegi buka pose kat sana. Sampai2 je kat situ , sume dah siap dimasak ; tinggal nak makan je. Lagipun masa we alls sampai tu pon dah kul 7 lebih, coz my hubby keje. Tu yang lambat sikit sampai tu.

Menu of The Day adalh, Nasi Hujan Panas, Ayam Masak Merah, Dalca n Acar Timun. Makan ramai2 ni best juga. Kalau tak selera pon jadi berselera. Kebetulan dah ramai2 tu ..we alls pon terus buat tahlil. Selesai tahlil terus buka pose sama2....Sebelum balik sempat lagi my SIL tapaukan nasi dan lauk2 tu sume untuk bekalan sahur. Aku apa lagi...Kecik tapak tangan, stadium Kajang aku tadahkan....he3...


P/S: Bilalah agaknya dapat buka pose dengan adik -beradik aku plak ye?

6 ulasan:

relevan berkata...

Seronok berbuka ramai2 gini..

ieda berkata...

lama x mai umah azie .. sihat dik ??
memang best ramai2 nie ... banyak makanan .. leka je .. berselera pun ya jugak :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ramainye....
best kumpul...
posing itu wajib kan...

Ardini Humaira berkata...

bestnye akak.. dni duk berbuka ngan fmly je hehe

ArELeEz berkata...

woot2! balik la kampong b4 raye. buleh buka sama2 kat umah mak. xpon, kite tong2 buka kat luar. amacam?

tiefazatie berkata...

wah..sis..cm adik beradik je ngn ur princess nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs