UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 26 Ogos 2011

DAH TAK DE HATI ...

Merenung jauh......lambatnyer lagi nak balik kampung...hu3...

Jangan salah faham plak kalau baca tajuk entry kat atas tu. Bukan dah tak de hati ...sebab sakit ke hape.....Tapi dah tak de hati nak buat keje kat office ni ; fikiran dah jauh melayang ke kampung halaman...

Actually esok pon dah cuti. Tapi aku cumaboleh balik subuh Isnin tu je, coz my hubby still working until Sunday.... Tak pelah nak wat camne kan. Janji boleh balik kampung.

So, untuk kawan2 yang dah get ready nak balik kampung...selamat bercuti dan hati2 selalu ye.Selamat Hari Raya...:)

12 ulasan:

amirah berkata...

selamat hr raya azzey n family..saya pulak balik malam raya..sedihh

qemaishak berkata...

Selamat hari raya...xpe lambat janji blk kg juga kan:)

ainnoraini berkata...

same la dgn kite ni jugak...


selamat hari raya...

eiela berkata...

selamat hari raya..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

SMH.MZB.

ArulchelseA berkata...

biasa la.kepala dah ingt kg je ni.. kih kih kih

atty's berkata...

beshnya balik kg.lambat ke cepat ..takpe
cam kty raya bangi je..sbb mil ngn family kty semua kat sini

selamat hari raya & maaf zahir batin andai ada salah dan silap kty selama kita berblogging nie.

sahromnasrudin berkata...

alam aidilfitri 1432h

fairus berkata...

SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR DAN BATIN...

icee-yah berkata...

selamat hari raya sis:)

LeeAneem berkata...

waaaaaaa...kitorang pun tgh mnghitung hari nih ntah bila le boleh balik kg......he he he he

ArELeEz berkata...

eh2! poyosnye LeeAneem tuh! ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs