UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 1 Ogos 2011

HOTEL SERI MALAYSIA KUALA TERENGGANU DAN PANTAI BATU BUROK....


Habis je program kat Penjara Marang, we alls terus gerak cari hotel untuk check-in. 'Seriau' dengan pengalaman check-in hari pertama membuatkan we alls lebih berhati2 untuk memilih hotel kali ni. Untuk lebih selamat we alls check-in je kat Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu. Ada diskaun untuk govt servant. Kira okay lah kan..:)

Lobi Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu

Posing kat Pantai Batu Burok Kuala Terengganu



ZEY....

Waktu senja....


Pekena Udang dan sotong goreng celup tepung malam tu....

Breakfast corner yg best ; betul2 mengadap laut..:)



Laksa Terengganu

My favourite ; lempeng kelapa cicah kari

Petangnya kami sempat jalan2 sekitar Bandar Kuala Terengganu ; adelah borong kain, tudung dan baju sikit . Memang murah2 lagi2 kain batik dan tudung. Aku sempat singgah kat Kedai Desa Murni. Itu pon lepas terbaca iklannya kat dalam paper....he3...

Waktu lewat petang kami ke Pantai Batu Burok ; ambil angin petang sambil tengok ombak laut. View yang cantik kat situ. Kalau ada peluang of course aku akan datang lagi ke sini dengan family.

Ternyata Hotel Seri Malaysia tidak menghampakan. Breakfast pon sedap. The best part, tempat makan yang mengadap laut tu . Memang cantik...makin berselera lah menikmati menu yang disediakan.

Dan yang pasti Terengganu akan tersenarai dalam tempat2 menarik untuk aku dan family lawati...Insyaalllah.

9 ulasan:

aNaYaNa berkata...

aduhh..ni yang tak tahan tengok makanan puasa2 nih..hehe..alamak rindu kat lempeng Marang yang sedap tuuuu..huhu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ceroi ke kuala terengganu tgh bulan nieh...

jeBateja berkata...

dgr kata...hotel sri malaysia Ganu...adalah antara yg terbaekkkk....ahakz

fairus berkata...

TERBAIK.. SELAMAT BERPUASA...

D_08 berkata...

terlapo pulak awok cik azzey nengok gambo makanan tu.....sabo je le...

Azhariah Zuber berkata...

tergoda iman tgk lempeng kelapa

icee-yah berkata...

sedapnye sotong tepung..nyam nyam

Ardini Humaira berkata...

lama tak ke sana.. rindu lak tganu kite ;)

ArELeEz berkata...

woot2! lempeng kelapa tu, klu dibanjiri dgn kuah kari tu, lagik marvellous, noks! owh.. nom3!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs