UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 9 Ogos 2011

ON MY BIRTHDAY - 7/8/2011 ; SURPRISE CAKE FROM MY HUBBY N MY PRINCESS


My birthday Cake.....surprise from my hubby n my princess - TIRAMISU CAKE.....Iloikee it!

PIZZA HUT....It's great.....ha3...

Spageti for my princess






It's time....POTONG CAKE...:)


Dah potong kek baru nak tiup lilin..:)




Ni namanya seni....SENI ARTISTIK'...Boleh??? he3....

HAPPY BIRTHDAY AZZEYATIN...34 YRS...*RASA BANGGALAH MY HUBBY TEMPAHKAN KEK TIRAMISU YANG MEMANG JADI MY FAVOURITE. THEN SIAP LETAK NAMA AZZEYATIN LAGI*

Adegan suap-menyuap....ni sape suap sape nih?....belasah jelah...;P

Jemput makan kek...he3....jangan jeles...:)


Cak!.....wif my princess.....*dalam hati tengah ada taman tu...hu3....*

7/8/2011 (Ahad) ; my birthday yang ke 34 tahun...*dah tua dah aku kan....* Tapi beselah kita dah umur2 cam gini mana le ada plan nak sakan sangat sambut birthday. Cukuplah kalau orang-orang yang tersayang ada dekat dengan kita.

Tapi birthday kali ni memang really surprise. My hubby n my my princess dah plan awal-awal nak celebrate kat PIZZA HUT ; sekali dengan buka pose. The best part bila my hubby siap tempahkan my favourite cake ; TIRAMISU CAKE. Kek yang memang sedap!

So, thanks a lot untuk my hubby n my princess atas surprise yang cam gini. I really appreciated. Tengs juga untuk my mum yang melahirkan dan membesarkan ; my mum pon tak lupa kal hari tu wish 'Happy Birthday' kat aku. Thanks a lot untuk sume orang2 yang aku sayang.......:)


P/S: Syukur pada Allah kerana mengurniakan kesihatan yang baik dan usia yang masih ada sehingga ke hari ini....Alhamdulillah..:)

11 ulasan:

amirah berkata...

hepi belated besday azzey..moga ceria2 dan sihat2 selalu

NM02 berkata...

hepi belated beday laling

fazilzura berkata...

HAPPY BELATED BESDAYYYYYYYYYYYYYY...

wah besh nye bile yg tersyg wat suprise... siap dpt makan piza lg..

JunAina berkata...

heppy belated bufday azzey...

tahun depan nak demand camgini gaks lah dgn hubby...hahahaaa...

Kancilbiru berkata...

happy belated besday akak...

muda lagi tapi anak dah besar...hehehe...awet muda gitu..

atty's berkata...

hAPPY Belated besday azzey..

fairus berkata...

SELAMAT HRI JADI.. SEMOGA PANJANG UMUR, DIMURAHKAN REZEKI DAN DIBERKATI USIA..

ozzy berkata...

Happy birthday..semooga bahagia selalu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

angka tue yg best tue dapat tahu..
btw...
hapi belated besday...

mr_mrs mikko berkata...

happy belated bday sis!!
tiramisu cake is my favvy!!

eeeeei, bhagia tgk sis n family!!

D_08 berkata...

eh.....cik Azzey.....besday cik Azzey same dengan besday Mem awok...... awok pun same jugak...sambot besday die kat luo.... kighe bukak pose sekali le......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs