UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 31 Julai 2011

OUTSTATION TO MARANG TERENGGANU

Ready to go

Dalam kete aku dok sorang2 kat belakang ; tu yang sempat je nak snap gambor sendiri tu...;P

Singgah kat R&R Gambang utk makan.Aku makan nasi ayam. Sedap..:)

Sampai kat Kuala Terengganu dah lewat juga dalam pukul 11:30 mlm. Singgah minum sekejap

Apple juice for me

Muka letih selepas 7 jam perjalanan....

Bertolak ke Penjara Marang ; tempat program berlangsung

Nice view. Matahari terbit di waktu pagi

Singgah breakfast dulu. Member2 makan nasi dagang. Aku juga yang tak reti2 makan menu popular kat Terengganu tu..:(

My officer ; Insp Noradlie

Program dah bermula

PC dah bermula


Posing time......:)

Keje..keje..keje

Outstation lagi. Kali ni ke Marang, Terengganu selama 3 hari 2 malam (25 - 27.7.2011). So hari Rabu (25.7.2011) dalam pukul 4 petang aku dan 2 orang lagi officemate car pool dari Kajang ke Marang, Terengganu.

Memang we alls betiga main redah je just ikut signboard coz memasing pon tak penah sampai ke sana. Alhamdulillah dalam kul 11;30 malam sampai juga di Kuala Terengganu. Masing2 pon dah letih terus cari hotel untuk check-in.

Pengalaman malam pertama di hotel 'berkenaan' memang takkan aku lupa. Esok pagi2 lagi aku dan member dah check-out sebab indah khabar dari rupa...Apa nak buat adatlah kan...travel sana sini, kita pun tak tau sangat dengan tempat tu....Redha jelah...*malas nak citer kang kena saman plak....he3..*

6 ulasan:

umialya berkata...

ce cita2..
bg klu aje.. mana tau nnt bila kena kesana nnt, huhuhu

wida berkata...

yeke..cite lah.duduk hotel maner tu?

azzey berkata...

umialya/wida:klu nk tau blh email kt sy ye....azzey77@gmail.com

shidah berkata...

lama x singgah kat umah akak nie...hehehhee..ip noradlie tue dah pindah ibu pejabat yer kak?dulu dia penjara seremban kan?dia org kg shidah kak...hehehehe

LiFe KaMi berkata...

selamat menunaikan ibadah puasa,
semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT..:)

ArELeEz berkata...

hotel apa? cer citer.. cer citer.. he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs