UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 15 April 2013

My Princess Birthday Celebration (16th years)

Ni Cerita Besday Celebration for my princes.....Fatin Noralyani Nadhirah yang ke 16 tahun....Sweet Sixteen gtue....

Story-mory hari tu...lets the picture telling the story
Sesekali nak speaking Londong dengan kamoo - kamoo semua....PEACE YO!

Tiramisu Cake for besday gegirl...
Besday gegerl request Red Velvet Cake....TAPI..
Jenuh si omak nih tawaf satu Bandar Kajang, kedai kek banyak tutup (hari Ahad kot...)

SO....Ni lah hasilnya 
Beli kat Metro Kajang je
Nama kedai tak hengat coz resit dah buang lepas bayor harga macam mahal sangat (he3....x baikkan..dengan anak pon nak berkira....Ya ampunnnnnnnnn)....:P


Senyuman suweetttt dari besday gegirl...

Masa dah time (haa...kan English kampung aku dah keluar...)
Masa untuk potong kek

Posing dua beranak
Si anak dengan muka comey plus si ayah dengan muka separuh bajet comey (Itu pon jenuh belatih... ada dia kesah ; bukan kamera orang lain pong..:P )

Masa untuk posing dengan si ibu yang bajet muka ayu walaupon dah kertu.....hu3....

Spagetti ni request by Besday gegirl


Ni nak citer pasal celebration hari tu..
Mula-mula nak celebrate kat Pizza Hut je as usual....TAPI....
Besday gegirl kata dah bosan asyik-asyik Pizza Hut je...
Asyik-asyik Pizza Hut....celebrate besday je....ye ke???

So at last we alls ke Alamanda, Putrajaya je
celebrate kat Kenny Rogers
Coz ada orang tu (si ayah ni) yang teringin nak makan kat sini
Ngalahkan yang sambut besday lagi..he3...


Muffin ada dua flavour..tapai tak hengat apa namanyerrrr
Tekak Melayu memang susah nak ibgat makanan cam gini.......


Main menu
Set nasi dengan ayam panggang ni
Nasi sedap = lembut jer dan wangi
Ayam = sayangnyer aku bukan penggemar ayam tegar 
SO.. Bagile pada si gegirl ngan si ayah tu yang menyantapnyer

Air tak ingat nak amik gambo
Kos semua sekali around RM 60 jer....
kenyang..alhamdulillah


Lepas makan sesi bagi hadiah 
Yang dapat hadiah senyum manis
Yang bagi hadiah...dok fikir taon depan nak bagiapa plak ni....he3....


Muka teruja dan ceria
Bila hadiah dah ada depan mata
Dia hepy...aku pon gembira


"Ya Allah kau panjangkan usia anakku dalam keberkatan..
Kurniakan dia kesihatan yang baik dan berterusan...
Luaskan dan berkatilah rezekinya...
Tetapkan dirinya dalam iman...
Kekalkan dia dalam ibadah dan solatnya....
DAN
Jadikan dia anak yang solehah...... cemerlang dunia dan akhirat.....
Amin Ya Rabbal Alamin "

9 ulasan:

My Little Diary berkata...

happy birthday dear.....soooooo sweet....

JunAina berkata...

Manis macam mak dia je... Hepi belated bufday...

~aSHa~ berkata...

mcm adik beradik je....

azzey berkata...

My Litle Diary: tqvm on behalf besday gegirl.;)

JunAina: mak dia dh x bp nk manis dh..anyway tq..;)

asha: anak dh besor dh blh wat kawan..;)

Nick Nashram berkata...

selamat hari lahir jugak :)

Alinac Lover berkata...

best nyaaa.. saya dh lama x sambut ni hehehe

eelobor berkata...

wah seronok nya besday girl....macam2 makanan ader. mmg sweet ler.... hihihi

ArELeEz berkata...

tlg celebratekn birthday org (bln 9) & besday pokcik (bln 7) sekali, ek! ha3..

fairus berkata...

DAH BESAU SUDAH ANAK EMAK NI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs