UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 7 April 2013

Walimatul Urus Anak Encik Boss

 Nak amik gambar pengantin, malas nak tunggu pengantin sampai so posing jerla syok sendiri depan pelamin yg OSEM nih!

 My princess melaram dgn baju putih dia yg macam pengantin tu depan pelamin...hu3...

 Cenderahati dari tuan rumah ...Dark Chocolate...Dapat le we alls sorang sekotak bila salam nak balik. Agak-agak kalu salam banyak kali dapat tak banyak-banyak kotak??? Heh3....

 Dalam banyak-banyak kenduri kawen yang aku pegi...rasanya ni pelamin yang paling OSEM!

Dan ini pengantin lama yang OSEM juga....ha3....(lempang muka sendiri..perasan lebeyyyyyyyyyy...;P)


Hari ni dapat jemputan walimatul urus anak kepada Encik BOSS....Anak dia ye bukan dia yang kawen...hu3...
Memang kami satu family ni excited sikit...jakun pon ada bila dapat jemputan kawen nih..
Coz since dok kat sini, memang tak banyak sangat jemputan kawen
So, kalu u alls nak jemput...memang dialu-alukan ...ha3...

Yang best nyer majlis kali ni, we alls sampai agak awal
So memang selesa nak choose tempat dan nak pilih lauk-pauk sume...;)
DAN.....
Yang best lagi....pelamin untuk majlis kali ni memang OSEM!
Tapi kami tak tunggu pengantin bersanding pon....abis makan terus cau cin cau.....

TAPI...
Tak lupa salam dengan tuan rumah...
Barulah boleh dapat Goodies yg suweeeeet sangat tu...
Dan yang paling penting sebagai tanda terima kasih dari kami atas jemputan...
ALHAMDULILLLAH.....;)


*Semoga kedua-dua pengantin ; Nik Zulhafizi bin Nik Ahmad Zaki dan pasangannya Farah Shazwani binti Mohd Taib bahagia bersama hingga ke syurga dan sentiasa dalam perlindungan-Nya. Amin *

5 ulasan:

kakyon berkata...

Pelamin tu memang osem..

rinduan citarasa berkata...

tahniah bt mempelai

ayu mmg jenis pi majlis kn cepat2 beredar. selalu mcm azzey gak kami xdpt tggu pengantin.
nk kejar u niaga.. hehe

azzey berkata...

kak yon: haah kan...mmg OSEM yg sy pnh pegi..;)

Ayu: tule...klu dulu2 sker tunggu pengantin....skrg dh mls dah..;)

ArELeEz berkata...

mintak dark chocolate tu sket, pehh--liss..! ;P

azzey berkata...

Areleez: udah abesssssssssssss.. x dapek nk nulong...hu3...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs