UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 14 April 2013

Handbag "I Love tee too" Kini Milikku

Kaler dan design gini untuk aku.... Boleh buat sling bag / bawak  bimbit gitu je (betoi ke istilah aku nih....taram jelah...heh3...)



Orang kata perkara yang baik lagi MURAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH memang elok dikongsi....he3...
So, nak kongsi koleksi terbaru aku kat sini..
Handbag yang bajet mahal...meletops.....Osem (perasan lebeyyyyyy...)
Tak kisah....yang penting baru dari kedai
Murah dan sesuai dengan gaji aku as a Kerani yg bese-bese jer...( ayat klise dah keluar....)


Dengan erti kata lain....
MAMPU MILIK
One for me ; and one for my princess a.k.a buah hati :)


Gara-gara terpikat dah hati ni bila baca entry kawan seblogging (perkataan baru lagi.....lempang kepala sendiri)
Dengan ucapan " TQVM ina ....I Love u laling...len kali share lagi koleksi mampu milik yang kamoo tau hokeh!"


Yang cam gini plak untuk my princess a.k.a buah hati ku..;P


Dah terang lagi bersuluh
Macam yang tertera pada beg tu (nampak sangat nak orang tau...hu3...)
aku beli kat I Love tee too , Wangsa Walk

Memang banyak handbag yang lawo-lawo kat sini
aksesori like belt pon ado
So apa lagi....???
Terjah kesana untuk mendapatkannya (iklan free....he3)
Ker nak aku tunjukkan google maps kat kamoo-kamoo semua untuk sampai ke tempat ni..... :P



*Niat di hati nak juga pakai handbag LV......Kah3 tak sedor diri ... ..Syukurlah dengan rezeki yang Allah bagi*


5 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

Cantik gak beg ni, yg penting harganya ok

kamal yusri Mohamed berkata...

cantik,,tp pmpuan je yg pki.. laki pakai pelik plak..hehe
salam singgah

LYAfrina berkata...

lawo2... lya pon h/bag mmg beli y bpadanan je..xdop la mahal beratus/beribu.. klo stakat h/bag rsa mbazir y mahal.. kalo kasut xpe, utk keselesaan.. h/bag sekadar gaya.. klo kna ragut, melayang harga h/bag & brg2 kat dlm tu lg

azzey berkata...

Sharinginfoz: betol tu..kita belanja ikut kemampuan..tq

Kamal Yusri Mohamed: tq for drop by n comment..klu lelakiblh jg beli utk buah hati..;)

Lya: haah kan lya... bkn x teringin tp ukur bj di badan sdri le kekdahnyer..;)

ArELeEz berkata...

sebut betul2.. 'louis vuitton..' lps tu, KIRA betul2.. duit dlm wallet tuh. ha3.. *nangis!*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs