UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 5 April 2013

ASSALAMUALAIKUM KESAYANGAN SEMUA ; KEMBALI BERSUA

Gambar sekadar hiasan semata..tak ada kene-mengena dengan sesiapa..:P

Assalamualaikum kesayangan semua...
Terketar2 plak jari-jemari ni nak memulakan bicara...
Maklumlah dah hampir setahun (last entry on 14th May 2012)  blog AZZEYATIN ni terabai macam tu je....
Jangan ditanya kenapa...TAPI nak bagi jawapan juga....hu3...
Yang pasti bila dah kemalasan melanda....susahnya nak cari feel berblogging semula..:)

Apa yang nak dikongsi ye?
Sebenarnya banyakkkkkkkkkkkkkk sangat cerita yang nak dikongsi
Tapi untuk permulaan ni cukuplah dengan entry pendek ni (PENDEK KE?)

2013...Bru masuk ke bulan April
masih lagi di awal tahun...mohon doa dari rakan-rakan sama2 mendoakan
agar saya (eh saya ke aku nih.....confused ; lempang kepala sekejap..ha3..)
istiqomah dalam amal perbuatan kebaikan..

Sesuatu yang 'baru' dalam diri..
masih bertatih dan kadang-kadang menggagahkan diri untuk berlari 
dalam usaha mencari redha Ilahi
KERANA ..
Terlalu banyak dosa-dosa dan kesilapan lalu yang tidak mahu diulangi lagi...

KepadaMU Ya Rabbi..
Aku bersyukur dengan hidayah dari Mu ini..
Dan inilah yang kucari-cari selama ini

Andai ini 'hadiah' dariMu...
Aku mohon dengan sesungguhnya..
Kekalkan aku dalam hidayah..
Dan Istiqomah dalam ibadahku...
Amin

Rasanya cukup dulu kali ini (kan dah panjang bila jari-jemari dah mula menekan keyboard nih)...
Sayang rakan-rakan semua LILLAHI TA'ALA..
Terima kasih masih sudi ke sini walau tiada entry baru untuk tempoh beberapa bulan ini.....
LUV U ALLS.....
Salam.....

*Sampai satu ketika...hidup perlukan perubahan....alhamdulillah Syukur padaMu Tuhan....*

10 ulasan:

Atien abern berkata...

as slm.
dh lm x ke blog ni. moga2 dipermudahkan

mama maman aka yana berkata...

welkam back to blogging world... hehehe.. mmg tertanya2 nape tak update.. hehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

amboi lama menghilang...

harap2 lepas ni mood nk menulis tu kembali hehe

eMMe berkata...

stahun ye azzey..
harapkan perubahan yg lebih baik tahun 2013,
kesihatan yg baik
rezeki yg berlipat ganda
dan bahagia dunia akhirat...


AminYRA...

ctpayong berkata...

السلم عليكم ورحمة الله

berubah kepada yang lebih baik adalah lebih baik

azzey berkata...

mama aman aka yana: he3....mud berblogging dh kembali. tengs for drop by n comment yeah..:)

azzey berkata...

GKSB:Haah kan...hampir setahun...;)

eMMe: amin Ya Rabbal 'Alamin. tq for d doa. sy doakan kebaikan utk awakjg. tengs for reading..;)

ctpayong: doakan saya agar terus istiqomah ye. tqvm..;)

atty's berkata...

semoga kita sama2 terus istiqamah.

ArELeEz berkata...

tggu smpi seru.. heh3..

azzey berkata...

atty's: amin . mudah2an Allah bantu kita utk istiqomah kan..:)

Areleez: hidayah perlu dicari dn terus diburu...bkn tunggu seru...In shaa Allah doa buat kamoo slalu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs