UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 17 April 2013

Terserempak Dengan Pelakon Anzalna di Wangsa Walk - Cantiknya Dia!

Ni citer membeli-belah hari Sabtu lepas
Yang aku citer dapat handbag idaman tu >>> kat SINI


Memula tak perasan
Yang perasan my hubby.....saje tau kalau retis pompuan yang HOT MELETOPS nampak je mata tu kannnnn....

At first macam cuak le juga...takut-takut salah orang
COZ...that day dia makeup agak heavy (ni bukan kutuk ye tapi puji...mmg siries cantik)
then rambut dia sanggul
selalu dalam TV tu dia sker lepas rambut
Nampak muka cam panjang jer....ni tak ,nampak muka kecik..comey sangat...
Body pon kurus ....kecik je....

Dari kedai yang pertama sampai ke kedai yang kedua dalam Wangsa Walk kami follow dia...
sampailah dengor suara dia bila dia bercakap dengan salesgirl kat ctu..
MEMANG SAH ANZALNA!
Ditambah lagi bila salesgirl kat situ amik gambo dengan dia....
Yelah takkan nak amik gambo sesaje dengan customer yang datang kedai.Apa kelas kan? heh3....

So, terus buat muka tak malu say hai kat dia n cakap ....
"Macam kenal je...ANZALNA ye???"
Dia senyum tersipu2 gitu (tanda betoi le tu...hu3..)

Terus request nak bergambo dengan dia
Tapi cakap kata my princess yang nak bergambo....ha3....
Padahal dalam hati berbunga2 feel MACAM KAKAK ANZALNA SEKEJAP....Ha3....

Rupa-rupanya dia ada shooting somewhere around there..
Datang situ coz nak cari seluar ke baju ker...lupa coz asyik pandang muka dia je.... untuk shooting.....tapi tak sempat tanya citer apa COZ mata tak berkedip tengok muka dia yang cantik....halus....mulus .....meletops!

Honestly dia memang lemah lembut bukan dibuat2....cantik...dan tak sombong, harap2 kekalkanlah sikap tu ye ANZALNA ye.....(macam le dia baca blog picisan aku nih...hu3...

Turn my princess plak begambor dengan dia....kebetulan ek? baju sama...kaler putih , nampak gambor pun suweet jer. Gambo aku kat atas tu ANZALNA yang buat jadi serinya sbb tuan tanah dah menghampiri musim kertunya...hu3...

5 ulasan:

Deqla Manjew berkata...

mmg cantik dia ni kan.. bgs la x sombong kan...suka tgk dia berlakon dlm bangkitnya seorg perempuan... ;)

||aLeaSaRa|| berkata...

mula2 dulu knl dia sbb kontroversi ngn neelofa tu.lately ni perasan dia byk dh berlakon drama n x miss tgk bangkitnya seorg ppuan.dia mmg comel,sweet,air muka lembut je.dulu suka neelofa skrg x he3...

atty's berkata...

memang cantik dia nie..

ArELeEz berkata...

nie musti super impose! ha3.. hadoi! jeles! tsk3..

fairus berkata...

WAH.. GLAMOR JAB.. BERGAMBAR DGN ARTIS..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs