UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 4 Januari 2012

SAMA TAPI TAK SERUPA

@ My HOME SWEET HOME..:)




@ My HOMETOWN ; Teluk Intan - Balik kampung time..:)

@ TAMAN BURUNG , KL



@ TUGU NEGARA



@ RESTORAN MALEE CLASSIC, KAJANG - Dinner time..:)

Selamat pagi sume. Hari yang ke-4 di tahun baru ni.Aku masih lagi bercuti ; still merehatkan diri kat umah ni sementara nak mengumpulkan tenaga semula untuk kembali bekerja esok hari. Kepada yang bekerja tu jangan jeles ye...hu3....

So, pepagi ni elokle kalau dimulakan dengan entry yg santai je ye. So apa kata kalau sudi layan le gambor aku dengan my princess kat atas tu. Kalau dulu masa kecik kita sibuk jaga dia..sediakan sume keperluan dia.....sekarang ni dia jaga keperluan dia sendiri....dan kadang-kadang 'keperluan' kita dah jadi 'keperluan' dia juga....:P

4 ulasan:

afeezz berkata...

hehehe... anak ker? igtkan adik...

Kancilbiru berkata...

dah macam adik beradik dah ha...hehehe

ArELeEz berkata...

gambar #2 paling best!

Cik Eka berkata...

cam adik beradik la..awet muda akak ni..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs