UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 8 Januari 2012

MY BREAKFAST TODAY

Kepok ikan Terengganu, Roti Vanilla dan Teh Tarik my homemade....:)

Dah dekat pukul 12 tengahari , aku baru nak citer pasal breakfast hari nih. Ha3....apa nak buat asyik busy je. So, korang breakfast apa pagi ni? Aku punya breakfast macam kat dalam pict. kat atas tu. Kepok ikan tu beli outatation ke Terengganu dulu. Hari ni kira misi nak menghabiskan kepok ikan tu lah sebenonyer.....:)

Beselah, bila perut dah kenyang....mata plak ngantuk. Nak masak pon dah malas ; plus my hubby pon keje. So buleh tak kalau makan malamnanti je. Tak pon esok pagi je.....:)

12 ulasan:

fairus berkata...

RINGKAS JE SARAPANNYA.. ;)

nur berkata...

hai azzey..
selamat tahun baru..
lama tak bertandang..

kenyang ke makan tu aje?

ieda berkata...

aduhh dikk simple nyeee bfast ;)
kalau akak lapoor lah niee huhuh

Ardini Humaira berkata...

rindu roti gardenia.. sobsss

Azhariah Zuber berkata...

dap tu teh tarik

d_LA berkata...

yum..yum..bestnye kopok..hari cuti mmg sempoi jerlah ye mkn..

lady scooter berkata...

salam kenal...saya BW hari ni and jumpe blog akak...

wahh.. saya ingatkan anak akak tu adik akak... rupenyer silap...he3

hope akak sudi jengah saya di sini :

http://skuterlady.blogspot.com/

ArELeEz berkata...

puasa je la trus! ;P

miya berkata...

bestnya anak beranak mcm adik beradik ja rupa.. hehe.

Cik Eka berkata...

waaa bestnya kopok ikan tganu...

eka suka..lagi2 yg rasa ikan dia pekat tu...

arr lapo x bekpes g....

Cik Eka berkata...

waaa bestnya kopok ikan tganu...

eka suka..lagi2 yg rasa ikan dia pekat tu...

arr lapo x bekpes g....

Zarul berkata...

alamak tgk keropok tu buat sya rasa lapar balik lah..paahal dan makan td ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs