UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 24 Januari 2012

MY BREAKFAST TODAY - SARDINE SANDWICH

Sandwich sardin....my home made.....:)

Selamat pagi. Pagi-pagi ni ( dah pukul 10 lebih dah pon...) mula dengan entry makan. Makan untuk breakfast. Hu3....betol ke tu? Ke breakfast untuk makan??? Whatever la kannnnnnnnnnnnnnn...

Pagi ni teringin nak makan sandwich sardin. Dah lama tak buat sendiri ; makan selalu juga tapi my hubby yang buat kan. Hari ni tetiba plak terrrrrrrajin (tak sengaja ye..he3..) nak buat sendiri. Maka terhasillah breakfast pagi ni.......SANDWICH SARDIN.

Sekejapje pon membuatnya. Sap-sap soi..tau-tau dah ready kat atas meja. So apa lagi. Jemput makan sume...............:)

7 ulasan:

Princess Nur berkata...

Sedap ni..Kalau bakar dalam toaster tu lg sedaapp!

Hairun Azmi Hashim berkata...

Simple tetapi sedap...:D

Jom join Giveaway Sulung Mieycber's Blog

http://www.miecyber.com/2012/01/giveaway-sulung-miecybers-blog.html

Azhariah Zuber berkata...

lama tak makan sandwich sardin. nyumm

ArELeEz berkata...

mintak 5-6 set buleh x? ;P

fairus berkata...

TERBAIK... YUMMY.. ;)

Hanis Azla berkata...

sandwich mmg breakfast terbaik.. klu saya berkeping2 pun boleh habiskan.. he..he..

Panglima Muda berkata...

tak de cok kodok ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs