UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 23 Januari 2012

DROP BY - TAMAN TASIK PERDANA

Ready to go................*pose dulu.....:P*

Thanks to my hubby yang sudi temankan aku ke mana je....

Dari kejauhan ......boleh nampak Hotel Hilton

View sekitar tasik

Rehat jap kat pondok yang ada di situ

Berlatar belakangkan tasik

Jogging sekeliling tasik

I loikeeeeeeeeeeeeeeee this pict.....:)

Bangku disediakan untuk pengunjung melepaskan lelah lepas jogging



Landskap yang menarik




Pelbagai jenis flora yang ada di situ...

Weekend besenye kalau mood rajin datang bertandang...inile aktiviti kami berdua. Jogging! Selalunya kat taman yang terdekat je , tapi entah macam mana satu hari tu tetiba plak rasa nak gi jogging kat Taman tasik. Dan taman yang jadi pilihan tak lain tak bukan ialah Taman Tasik Perdana.

Sebelum ni pun aku ada blog tentang Taman Tasik Perdana nih. Kalau nak beriadah lagi-lagi dengan family memang sesuai sangatlah. Sebelah pagi memang ramai yang jogging kat situ.Sebelah petang plak ramai yang just lepak-lepak santai dengan family sambil layan view yang cantik kat situ.....


3 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam dan selamat bercuti azzey..
rindunya pada kamu..
lama ayu tak singgah sini, kengkangan masa ayu terpaksa gubar ruang bloglist ayu..
kalau azzey berminat join ya, boh URL ke entry melekat tu


bestnya, pi jogging dengan en suami...
ayu suka gym, jogging, tapi tulah... pi sendiri...

cantiknya tasik perdana...kalau 8 pusingan pasti tak terasa penat kan..

ieda berkata...

cantik tempat nie
dulu masa duk kl ada sekali dua sampai ..
skrg dah lain benoor
kalau kesini x tahu agaknye nie tasek perdana ..
syok juga bila ada xtvt berjoging di tempat nie
kawasan dia luas kan dik ;)

ArELeEz berkata...

mane abern? xnampak pun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs