UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 5 September 2011

ON HIS BIRTHDAY ; MY BELOVED HUBBY (27/8/2011)

Happy Belated Birthday To My Hubby ; MOHAMAD AZMI (27/8/2011)

Gambar lentok2 adalah harussssssssssssssssssssssss...:P

Tengah tunggu order sampai

Bila dah masuk waktu berbuka .....apelagi........yummi2.....

Birthday Boy' tengah potong kek......


Macam pernah kulihat aksi ini , tapi di mana ya??? Nak tau klik kat sini


Adegan suap-menyuap pon bermula....hu3....


Ayam tu favourite my hubby n masalla roll tu favourite my princess


Spaghetti yang sedapppppppppppppp....

Pizza yang comel nih ; order yang besor sure tak abis.....:)

2 hari sebelum raya ; aku sempat celebrate Birthday My Beloved Hubby. Kat tempat yang sama celebrate birthday aku 2 weeks before. Actually my hubby cakap no need beli kek bagai ; tapi unfairlah kan kalau masa birthday aku dia beria2 buat surprised. Tapi on his birthday aku buat dono je.

So, sebagai seorang isteri yang prihatin * ha3.....ayat memuji diri sendiri ye.....* kenelah buat something untuk hubby tersayang. Masih dalam bulan pose so agenda terus kepada berbuka puasa merangkap sambutan hari lahir si dia.

Orang kata tak perlu canggih2 sangat.....yang penting ingatan kita terhadap mereka yang tersayang. Harap2 panjanglah umur kami bertiga untuk sama2 meraikan hari lahir masing2 di tahun berikutnya. Insyaallah....

6 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

bestnye sambut bday :D

::NureeN:: berkata...

hepi belated besday hubby azzeyatin..

*besday hubby U ngan anak I sama la..
http://nureenasir.blogspot.com/2011/08/happy-birthday-ellesya-ke-3.html

makdara TERdiva berkata...

selamat hari raya azzey & selamat ulangtahun buat ur hubby :D

ieda berkata...

happy belated bday buat hubby adik .. semoga kekal sehingga ke hujung nyawa ya .. aminnn :)

fairus berkata...

SEMOGA KEKAL SELAMANYA...

ArELeEz berkata...

happy belated besday to encik azmi remy.. ecewah! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs