UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 7 September 2011

HARI RAYA AIDILFITRI 2011 - PHOTOSHOOT RAYA (RAYA PERTAMA)

My litle family


Minta ampun ye bee.............



My hubby pon nak posing gak kat tepi 'jendela'....hu3.....







Sesi bermaaf-maafan ....


My SIL's familia...

Wif my SIL (Kak Nor) n her husband

My niece ; Nanie n Along (jubah hitam) wif my princess

Me n my MIL

Family sebelah my PIL


Sementara tunggu nak g beraya gediks2 dulu kat bilik ngan my princess

My hubby wif my MIL

Wif my SIL (Kak Jah)


Kat laman rumah ; sempat lagi sebelum masuk kete nak g beraya...he3...

Entry hari ni aku mulakan dengan cerita photoshoot di Hari Raya pertama kat umah my MIL. Macam yang aku citer sebelum NI; tahun ni hari raya pertama aku sambut kat umh my MIL. Actually umah my mum dan my MIL tak jauh pon . Dalam 10 minit je ; means dalam satu hari tu boleh je pegi dua2 buah umah. Tapi mana nak sama aura pagi raya pertama kannnnnn.....

So aktiviti bese sebelum pegi beraya bila dah selesai solat sunat Aidilfitri tu of coz le berfotoshoot dulu. Walaupon kat umah my MIL, aku tetap nak amik gambor juga untuk kenang2an. Memangle my MIL tak berapa minat nak bergambor bagai nih ; tapi tak kesah lah janji gambor diri sendiri yang utama.....ha3.....

Kebetulan this year my SIL (Kak Nor) pun turn beraya kat Teluk Intan juga , so agak happening jugalah dengan gelagat aku dan anak2 sedara sebelah my hubby. Terubat le juga rasa rindu suasana beraya dengan family sebelah aku sendiri. Kalau kat umah my mum mesti lebih happening and havoc lagi pagi raya tu macam tahun lepas.

Lepas berfotoshoot we alls teruskan dengan agenda beraya ke rumah sedara -mara plak. Tunggu entry seterusnya ye.....................



11 ulasan:

atty's berkata...

kty pun raya lej je g dua2 umah dalam satu ari.sbb dekat je..blkg umah je umah mak ngn mil .

eMMe berkata...

amboi Azzey....posing sakan no...

Selamat Hari Raya MZB dariku.

NM02 berkata...

ssakan posing yu ollssss.... ^_^

LYAfrina berkata...

slamat hari raya azzey,,

wakk cutenyer dia posing..cun bangattt!!!

amirah berkata...

selamt hr raya azzey..comel je keluarga kecik azzey ni..

rasp berkata...

walla...posing2 terbaekkk nie...
harus berphotoshoot time raya kan sis kannnn...

Hanis Azla berkata...

layan posing di pagi raya yer.. menarik photo2 tu semua.. Salam Aidilfititri..

ArELeEz berkata...

sib baik dpt gi beraya. xde sentap2 kan? hiks..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

waaa...
posing sakan...

fairus berkata...

WAH..BERGAMBAR SAKAN...

MiYOKO SuKi berkata...

waaa..bestnye raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs