UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 16 September 2011

HARI RAYA AIDILFITRI 2011 - 2 SYAWAL DI RUMAH MY MUM

Tengs to my mum untuk cadar oren yang cantik nih....






Posing itu harussssssssssssssssssssssssss...hu3....


Wif my litle sista

My liltle family




Duit raya utk mak....mestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..:)

Duit raya untuk Kak Yong plak...

My princess (kat tengah2) n my niece

My litle bro familia...

Anak2 pompuan , menantu pompuan , n cucu pompuan mak....hu3....

Anak lelaki, menantu2 lelaki n cucu lelaki...





Gambar beramai2..Alhamdulilllah dapat lagi kami berkumpul bersama

Syawal dah pun masuk ke pertengahannya ; tapi citer raya aku blom habis lagi ye. Kalau boring tak pelah ; kasi yang tak boring je baca...

Tibalah 2 Syawal dan seperti yang dirancangkan aku dan adik2( adil lelaki n adik pompuan aku) berkumpul plak di rumah bonda tersayang. Bila dah jumpa tu kecoh le jadinya...macam tahun sebelum NI. Mana tidaknya.....nak bergambor je dah amik masa lebih setengah jam! Tu belom sembang2 lagi....

Sudahnya dah dekat tengahari baru we alls gerak pegi beraya .So lepas ni bersedia dengan entry beraya yang seterusnya ye......:)

5 ulasan:

Fatin Mraz berkata...

salam aidilfitri & salam ziarah..

mzhany berkata...

kaler grey tema eh, cantikkk...

ArulchelseA berkata...

selamt hari raya..

ibuintan berkata...

slamat hari raya juga

sesi posing sakan ye

azieazah berkata...

Cantiknya satu keluarga sedondon kaler silver macam tuh. Menarik jugak yaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs