UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 21 September 2011

HARI RAYA AIDILFITRI 2011 (2 SYAWAL) - FOTOGEDIKS = CANDID!

Pepagi ni aku nak mulakan dengan entry yang santai2 je ; kita layan mata dengan tengok gambar candid @ berfotogediks aku n family di pagi 2 Syawal ye. Sume aksi ni sempat dirakamkan sebelum we alls pegi beraya. Layan je ye......:)

Muka tuan tanah kene di display dulu ye...*wif my niece ODAH yang x lekang2 dgn aksi manjanyer...*hu3...

My nephew ; RIFQI....* tido pon ada style.......*

My Niece ; ODAH yang fanatik sangat ngan aksi manjenyer tu...sampai teleng2 pegang angpow raya..ha3....

Ini adalah couple yang bermasalah abad ini ; My litle sista wif her 'busyuk'.....*wink2*

Kalau dah muka enterframe , memang ginile jadinyer....;)

Ni namanyer ; Candid2 manjer....:)

Aksi2 ceria di hari raya...ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....


Nak compare, penumbuk sape paling besor.....

Riba sekejap boleh ; tapi kalau nak lama2 ...tak boleh tahan woooooooooooooo...ha3..

yuhuuuuuuuuuuuuuuuu.....

Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

Landing timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...* bila dah penat berposing...*

Tengs to my mum yang sporting!

Hape kes....!

Peace...NO war....:P

5 ulasan:

amirah berkata...

hahaha..happening nya la famili azzey ni

mizzkechique berkata...

sempoi n happening giler semua ms amik gmbr.. hehe

atty's berkata...

semuanya sporting...

Mama Gee berkata...

ni yg best kalo ada adek badek yg sporting2.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

AMBOI..
SIAP RIBA2 LAGI...
HEEEE...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs