UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 6 September 2011

HARI RAYA 2011 PUNYA CERITA ...BARU NAK BERMULA

Actually....................I loikeee this picture.....


Masih dalam mood raya kan? Syawal pun baru masuk hari ke-9. May be ada yang masih berhari raya dengan family di kampung. Beselah bila dah musim2 raya ni ; cerita di hari raya jadi isu utama di dalam blog2 yang ada.

Tak terkecuali juga dengan aku. So, untuk memulakan cerita raya 2011 aku kali ni , aku mulakan dengan gambar kat atas ni. Ni baju raya aku untuk hari pertama. Tema tahun ni adalah krim kat umah my MIL.

Memang le tak sama beraya dengan family sendiri compare dengan PIL. tapi dah kekdahnyer sistem giliran diguna pakai. So harusssslah beraya dengan sebelah my PIL plak this year. So, tak mo cakap banyak. Nantikan je entry cerita raya yang seterusnya ye....


P/S: Apa kaler tema korang untuk raya kali ni???

5 ulasan:

fairus berkata...

SATU HARI DI HARI RAYA... DUA HARI DI HARI RAYA... TIGA HARI MASIH RAYA LAGI... EMAPAT HARI... BLA.. BLA.. BLA... SELAMAT HARI RAYA...

KB Emily berkata...

wewit..lawanye dia berbj kurung

ArELeEz berkata...

kita tggu tahun depan di mana kita akan beraya sakan..! yahoo..!! ha3..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

Actually....................I loikeee that picture.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs