UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 13 April 2012

JALAN-JALAN CARI MAKAN - Mc’D PRIMA SAUJANA, KAJANG

Selamat tengahari. Salam hari Jumaat untuk semua. Macam biasalah bila dah tiba waktu tengahari macam ni tak best le kalau nak citer pasal benda-benda yang heavy sangat kan. Lebih elok kalau citer tentang perkara-perkara yang santai. Apa lagi yang paling santai dalam hidup kita ni kalau bukan citer pasal makan-makan!

Muka mengantuk coz masa pegi tu dah agak lewat malam juga..:)

My favourite menu …Bubur ayam Mc’D. Kalau makan kat Mc’D memang bubur nilah yang aku sker. Kalau setakat burger tu aku jeling je….hu3…

Aiskrim 1 hengget (RM1) yg jd fevered aku juga…..murah n sedap!

Tumpang wi-fi free kat Mc’D ni coz kat umah dah tak de line internet. Sian aku kan…..:P

Candid! Muka series berebut nak guna lappy….ha3…..

Indoor playground for the kids!

Lagipun dah lama tak makan kat Mc’D, tu yang pegi malam tu. Aku macam biasalah order menu favourite aku ; Bubur Ayam Mc’D. My hubby dan my princess order burger. Memang dua orang tu penggemar burger tahap tegar! He3….

Sesekali aku ‘layan’ jugalah burger ni….tapi tak lah minat sangat. Setakat nak rasa tu bolehle. Malam tu ramai plak orang datang makan kat situ. Maybe selesa dengan suasana kat situ agaknya. Kalau Mc’D kat bandar Kajang tu bukan tak best, Cuma sesak sikit le area kat situ coz kat tengah-tengah bandar kan. So kat Prima Saujana ni kira satu alternatif jugalah untuk yang nak makan Mc’D dalam suasana yang relax sikit..:)

4 ulasan:

ieda berkata...

dah lama x layan mcD .. tgk nie terliuq lakk rasa ;)

kakchik@ella berkata...

KC pn selalu berebut lappy kat McD dengan aiman. hehehe.

Azzey sehat? wahh ..dah mula menulis balik eh. Good, adik.

fairus berkata...

SAMBUNG LER SEMULA TENET KAT RUMAH TU..

ArELeEz berkata...

muka serius tahap nk b'gusti berebutkn lappy je tuh! ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs