UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 16 April 2012

JALAN-JALAN CARI MAKAN -CENDOL UNCLE HUSSAIN , KAJANG

Rasanya ini kali ke-2 aku citer tentang Restoran Cendol Uncle Hussain ni. Kali pertama kat SINI.Tarikan utama ke sini of coz menu Cendol nya yang popular plus tempat makan pon bersih dan selesa. Pelbagai jenis cendol ada kat sini. Harga plak berpatutan. Kalau nak tengok senarai harga boleh klik link NI ; tapi sorryle kalau harga dah ada perubahan. Coz first time aku pegi tu last year , so mana lah tau dah ada perubahan ke kannnnn…..

Cendol Kacang Merah

Lempeng yang superb!


Cendol Longan

Cendol Extra

Lai Chi Kang...



Muka org yg rasa bahagia bila dah kenyang...:)

Kalau makan kat sini aku sker order Cendol makan dengan lempeng. Lempeng cicah dengan sambal ikan bilis dan kuah kari. Lempeng plak panas-panas lagi ; baru dimasak. Memang superb! Kalau nak cari tempat makan waktu petang-petang sambil bersantai dengan family , memang Cendol Uncle Hussain pilihan yang tepat sekali! (wah siap promo pla aku nih ; kot2 dapat diskaun ken anti….hu3…..gurau je..)

Apa-apa pon kene cuba sendiri dulu baru tau sedap ke tak sedap. Jadi apa tunggu lagi. Petang ni boleh le cuba makan kat Cendol Uncle Hussain ni!

8 ulasan:

qemaishak berkata...

Terima kasih promo kat sini nanti qema nak cuba juga la:)

Kamsiah berkata...

salam
nampak sedap...guna susu cair atau santan...
akak kalau santan...alah sikit...kembung perut...

Iffah Afeefah berkata...

waaa sume nampak sdpla

ieda berkata...

wah2 semua nampak sedap .. akk nie dah lama juga x pekena cendol ..
kat sini ada org buat cendol mamak .. ada gak minum sekali dua .. ;)

Pok Amai-Amai berkata...

Sy adelah peminat cendol. Dan tgk gamba cendol tu...aduh makkk! Sodap tuh!

fairus berkata...

kat melaka, cendol area jam merah pun sedap juga..

Azhariah Zuber berkata...

terliurnya

ArELeEz berkata...

br je mkn cendol kat lumut hari ahad lps. heaven!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs