UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 19 April 2012

DROP BY - JAMBATAN SERI WAWASAN, PUTRAJAYA

Jambatan Seri Wawasan, Putrajaya



View dari atas Jambatan Seri Wawasan, Putrajaya

Ini gambar selingan.....mungkin tak de kene mengena sangat dengan tujuan entry....:P

Kali ni drop by kat mana plak ye? Okay kita drop by kat tempat-tempat yang nearby jelah ye. Yelah kan.... nak pegi tempat-tempat yang jauh macam kat Beijing ke......Aeab Saudi ke...Paris ke...jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sangat....belum ada kemampuan lagi, so drop by jelah tempat-tempat yang ada sekitar sini.

Apa kata sesekali drop by kat Jambatan Seri Wawasan , Putrajaya ni. View pun cantik kalau nak ambik gambar. Orang pun ramai kat sini waktu petang ....majoriti yang drop by kat sini adalah dengan tujuan yang satu...NAK AMBIK GAMBAR! Dan aku adalah salah seorang dari mereka-mereka itu..heh3.....

Bukan aku tak pernah singgah kat sini, tapi baru kali ni berpeluang ambik gambar dengan rasa penuh puas hati ; walaupun cukup dengan kamera murah aku tu. Ha3.....Memang cantik view dari atas jambatan ni. Lagi-lagi kalau waktu petang. Kalau waktu malam lagilah cantik dengan lampu yang bertukar kaler. Macam kat i-City pun ada rasanya.

So, silakan jamu mata dan jamu minda korang semua dengan gambar-gambar kat atas dan entry menceceh aku yang tak seberapa nih!


LIKE2 EK...

5 ulasan:

Hanis Azla berkata...

wah.. posing2 atas jambatan.. cantik..

Syira Qahira berkata...

salam

pernah lalu atas jambatan ni beberapa kali..

tapi belum sempat lagi nak ambil gambar kat sini...

Syira Qahira berkata...

salam

pernah lalu atas jambatan ni beberapa kali..

tapi belum sempat lagi nak ambil gambar kat sini...

fairus berkata...

LAMA BENAR TAK KE PUTRAJAYA..

ArELeEz berkata...

nk gi i-city lagiklah. ari tu kn org sakit perut. coi betul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs