UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 9 April 2012

JALAN-JALAN CARI MAKAN ... FOOD COURT PRESINT 9, PUTRAJAYA

Jemput minum fresh orange !

Ni tuan punya diri yang order air bandung....:)

My hubby tengah menikmati kesegaran fresh orange...


Nasi lemak special for my princess, fresh orange for me and my hubby and air bandung for my princess

Tomyam seafood

Ayam paprik...makan dengan nasi putih ; tak pun makan gitu je pon sedap

Waktu-waktu tengahari cam gini syok juga kalau citer bab makan ni. Biasalah kan, sape yang tak suka makan....Semua orang yang normal suka makan. So, jom tengok apa yang ada dalam entry Jalan-jalan Cari Makan kali ni.

Rasanya dah banyak kali juga aku citer pasal tempat makan ni ; kat Food Court Presint 9 Putrajaya. Korang yang stay area Putrajaya tu mesti dah familiar sangat dengan tempat ni kan. Berdepan dengan Food Court ni ada tempat mandi for the kids. Kalau my niece datang rumah aku....mesti diaorang suka kalau bawak datang ke sini.

Tapi jangan salah faham plak, tempat mandi yang open tu untuk budak-budak kecik je ye, so yang dah dewasa tu usah le mimpi nak bersuka-ria kat situ plak. Kang tak pasal-pasal kena saman! Hu3....

Ada macam-macam jenis makanan kat Food Court ni ; sama juga macam food court tempat lain yang biasa kita pegi. Aku admire dengan satu stall yang jual lempeng. Macam-macam jenis lempeng ada . Ada lempeng kelapa, lempeng pisang, lempeng jagung, makan dengan sambal ikan bilis. Sekeping RM1.50 je.So, pada yang tak nak heavy menu untuk makan malam tu , boleh le try lempeng yang dijual kat sini.Tapi sorry aku tak ingat stall mana satu.

Untuk korang sume layan jelah gambar-gambar kat atas ni sambil menjamu selera ye....LIKE k..:)


8 ulasan:

munna berkata...

BAB CITER MAKAN2 MUNNA MMG SUKA....

NzA berkata...

amat menyelerakan..brtmbah selera bila mkn brsama org2 trsyg....
sambal warna hitam kt nasi lemak tu apa azzey????

azzey berkata...

NzA:sambal warna hitam tu sambal ikan bilis.:)

fairus berkata...

SELAMAT MENJAMU SELERA..

Rinna berkata...

Tomyam tuh sedapnyaa tgk.. :)

Kalamhati berkata...

mak aih menggoda btul tgk mknan2 tu..ehhehe

Hanis Azla berkata...

saya tak pernah pergi pulak food court tu.. nnt2 boleh ke sana nak rasa lempeng tu.. pagi2 tengok gambar makanan terus rasa lapar..

ArELeEz berkata...

mase kak aneem nk tau posting dolu tu, kami bwk kak yong & baby odah b'kubang kat situ. kemain syiok xhengat lg diorg. he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs