UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 3 April 2012

BERSUA KEMBALI ...AZZEYATIN

Assalamualaikum semua...........

Hai semua. Setelah lebih kurang 2 bulan menyepikan diri arena blogging nih (chewwahhhh....arena kunun...hu3); NI entry 2 bulan lepas. Baru hari ni berkesempatan bersua kembali. Kenapa menyepi? Mesti korang tertanya2 kan...ha3...Tak tanya pon tak apa . Meh sini aku nak citer.

Bukan disengajakan, pertamanya coz of kekangan masa dengan keja-keja yang tak pernah abis kat office nih. Keduanya, line tenet kat umah dah tak de (jangan tanya kenapa ; faham-faham sendiri sudaaaaaaaaaa...he3....). Ketiganya, kat office dah tak boleh nak access blog lagi. Dah diblock terus!!!

So, bila blog dah diblocked...aku plak yang jadi mental blocked. Apa nak buat ..prosedur kannnnnn.... Actually rindu sangat aku dengan blog aku ni, tapi apakan daya dah tak daya lagi nak menghupdate secara gigh dan marathon cam dulu.Tapi time kasih banyak-banyak pada you alls readers dan kengkawan sume yang masih sudi dan setia datang singgah ke blog ni. Series sedey ni...:P

Aku masih lagi sayang kan blog ni dan sayangkan dunia blogging nih. Dah masuk 2 tahun usia blog aku ni ; takkan aku nak lupakan macam tu je.Suatu masa dulu masa aku belom busy cam sekarang ni.....blog nilah jadi peneman aku. Masa tu tip-top ; 10 entry sehari macam tak de hal pon. Sebab time tu memang tak busy.Tapi sekarang dah tak boleh lagi.....

Apa-apa pun aku berharap until one fine day, aku akan kembali berblogging seperti dolu-dolu dengan sokongan kengkawan sume. Maaf banyak-banyak coz aku tak sempat ke blog korang...keadaan yang tak mengizinkan...Doakan aku dan blog ini akan terus ada di 'sini' bersama kengkawan sume. See you....

Aku ade jer, tak kemana-mana pon. Kadang-kadang ada gak rasa nak naik ke bulan....tapi dalam mimpi jerla....heh3....

4 ulasan:

ieda berkata...

aloor patutlah azie senyap ajeee .. blog dah kena block yee .. huhuhu
x perlah dikk plan2 kayuh , jgn sampai senyap terus sudahh ! .. ;)

atty's berkata...

patutler lama dah x nmpk azzey..takecare ye..

fairus berkata...

welcome back...

ArELeEz berkata...

jom! kita gi vacay ke aerospace nk x? heh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs