UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 20 Jun 2011

HAPPY FATHER'S DAY...ESPECIALLY TO MY BELOVED HUBBY...


Happy Father's Day @ Selamat Hari Bapa....teristimewa buat my beloved hubby. Mudah2an akan jadi bapa yang baik, penyayang, beriman dan bertanggungjawab. Insyaallah.

Juga buat semua rakan2 blogger yang bergelar bapa dan bakal bergelar bapa.......Dan juga buat semua rakan2 blogger yang bergelar isteri kepada seorang lelaki yang dipanggil 'bapa' dan kepada bakal2 isteri yang akan diperisterikan oleh bakal 'bapa2' ini......hu3...*faham ke ayat nih?*

Tak kisah lah. Mudah2an semua 'bapa2' ini akan terus ikhlas menjaga, mendidik dan membimbing anak2 menjadi insan yang berjaya di dunia sampai akhirat nanti.

HAPPY FATHER'S DAY.......


*Entry terbaru selepas 2 minggu aku tak de kesempatan jenguk blog sendiri...apelagi blog kengkawan....hu3.....BUSY......

10 ulasan:

ieda berkata...

eppy fathers day jugaa buat hubby adik .. semoga berbahagia selama2nyaaaa :)

eiela berkata...

selamat hari bapa kat suami akak.

Latest Entri :
Berjaya Menahan Nafsu & Selamat Hari Bapa

misya berkata...

happy fathers day

JunAina berkata...

azzey...apa yg special utk hubby sempena hari bapa ni? aina tahun ni buat2 lupa hari bapa, abanhnya hint2 tapi buat tak taw jugak..hahahhaa...

fairus berkata...

HHAPY FATHERS DAY...

eelobor berkata...

patut la lama menyepi..... apapun selamat hari bapa kepada semua bapa2 di luar sana

amirah berkata...

lamanya tk bc entri azzey...

mekchu berkata...

happy belated father's day :)

lily lotus berkata...

ehem ehem bagi gift apa kat ur beloved tu :)

ArELeEz berkata...

al-fatihah utk arwah abah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs