UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 6 Jun 2011

HAI KORANG......DAH 5 HARI TAK UPDATE BLOG


Dah masuk 6/6/2011 ; ni bermakna dah 5 hari aku tak update blog. Bw pun ntah ke mana. Hadoiyai!!!!!! Tak taulah bila kebusyan aku ni nak abis.Hu3.......Ni sebab dah tension sangat ; tu yang curi2 juga masa update nih.

Rindu dengan blog kengkawan sume.Lama gak tak menyinggah ke blog korang. Hari ni masuk je keje pagi2 lagi dah mengadap komputer . Agaknya komputer pon dah menyampah tengokmuka aku.

Hajat hati nak join senamrobik petang ni.......tapi tak taule jadi ke tidak. Ni pun dah letih je rasanya.....:(

18 ulasan:

Shu Shinju berkata...

mana pegi lama x updates blog?

atty's berkata...

salam azzey..kty pun skrg jrg dah blogwalking..bz skit

fairus berkata...

wah.. busy sangat ke sekarang..?

Hanis Azla berkata...

bila busy mmg blog jd sepi seketika.. saya pun gitu juga..

relevan berkata...

Musim bz sekarang ni..

zeqzeq berkata...

Al sebab apa..letih kan? Topik kan byk. Gula garam kicap kari..kan ada. Haha

ArELeEz berkata...

1.. 2.. 3.. 4.. 8 lagi.. ecewah! ;P

LeeAneem berkata...

letih itu perasaanmu saja......kata akil hay....

eiela berkata...

saya pun jarang dah blogwalking.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

senam jgn xsenam...

kella berkata...

kita pun lawa tak datang sini.. dah lama tak lepak lama2 kat blog sendiri pun.. main ciku cak je! hhuhuh.. tengok, header dah bertukar pun baru nak perasan nih.. huhu

My Little Diary berkata...

busy ke??
takpe2 ada masa memang busy sampai tak sempat nak update blog atau menjengah kawan2 punya blog..

kakchik@ella berkata...

KC pun rindu kat azzey. bizi eh??

eelobor berkata...

saya lak, hari nie baru setel semua problem. huhuhu, boleh berblog cam biasa balik

ozzy berkata...

Assalam..

lama rehat nmpak makin cun pulak..hehe

logorithm berkata...

Kebusyan? Hehe...

ieda berkata...

winduuu jugak .. x per pahammm2 akak punn mcm tu jugak .. mlm je leh BW huhuh

Mama Gee berkata...

g pun lama tak BW..bukan sbb sibuk...tp sebab malas...huhuhhu...apalah nk jadi ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs