UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 26 Jun 2011

BE DATANG LAGI ..YEAY!

~ Yeay2! Dapat 2 BE...

~ Dalam hati ada taman bila dapat 2 BE....:) bebunga-bunga hati rasanye....


Setelah 6 hari 'senyap' dari mengupdate ; selepas entry ni yang aku update pada 20/6/2011......hari ni bila cek akaun Nuffnang, hati terus ada taman......:)

Mana taknya dapat BE ; Ada 2 sekali. Alhamdulillah, rezeki kan. Terima kasih untuk En Nuffnang yang masih sudi bagi BE kat blog ni. Terima kasih juga untuk kengkawan yang tak jemu2 datang singgah ke blog ni.

Aku macam beselah masih busy dengan keje2 kat office. Banyak program yang dah diaturkan sana -sini. Tapi alhamdulillah masih sempat menerima tetamu yang datang bertandang ke rumah aku pagi tadi.......*abang ipar aku datang dari Melaka dengan wife dan anak2 dia..:)*


P/S: Seronok dapat jumpa dengan adik-beradik yang datang bertandang. Asam Pedas yang aku masak kira sold-out le juga.....he3....


15 ulasan:

syufaa berkata...

wahhh3..
seronok ye dpt BE!
hihihi.. :D

LeeAneem berkata...

orang pun dapat gak

fairus berkata...

BLOG SAYA SEKARANG ADA 3 BE.. :)

relevan berkata...

Cash out !

ieda berkata...

tahniah dik !
akak x tgk2 punn ada ke toook .. dah lama x pernah ada huhuhu (BE)

misya berkata...

tahniah kak azzey

Azhariah Zuber berkata...

best tu...akak mesti banyak be, rajin update n ramai follow

ArELeEz berkata...

hari tu, penjara kajang masuk tv al-hijrah. dia interview hernita, warder penjara kot..

Ardini Humaira berkata...

bestnye akak ada BE.. dni tade langsung... :)

NuR 'aQiLaH berkata...

nt leh blanja. hehe

pena rozie berkata...

Seronokkan dapat BE....

Shafa berkata...

lamanya azzey tak update blog. meh join GA fa jemput nie.. ;p

http://www.lovelyshafa.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Princess Nur berkata...

lamanya tk tengok update azzie..bz ke

kak ina kl berkata...

kalau ada be rajin-rajinlah update..barulah kencang be tu berjalan

sweethOneY berkata...

rezeki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs