UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 1 April 2010

ISAC EXAM @ INTAN bUKIT Kiara



31.03.2010...tarikh penting utk aku..aku attend exam ISAC di INTAN Bukit Kiara..together ngan 2 org kwn2 'sengal' aku...Paradox epy n Leen...mula nk pg mmg nervous giler coz exam nie nk menguji n menilai tahap kredibiliti (amik ngko bhs puitis aku) kita dlm IT...hai..dh le aku ni TERROR sgt bab2 IT...Tp bl dh spi tpt yg dimaksudkan ...hlg jer nervous aku..yg ade x sabo nk abih kn exam..wlupun byk hlgn n cubaan ms exam tu ; include system problem..( aku dh happy dh memula tu..igt blh le cancell exam tu change tu d tarikh lain)...tp sangkaan aku meleset sama sekali...new system je yg x leh nak go on...so kembali le we alls sume ke zaman purbakala menggunakan old system....tp yg syoknye blh dpt tau result on that day...kene plak member sblh aku , very d sporting one...siap ty dia mcm mane nk wat...Klako tgk muka leen ms break dtg kt aku.....dgn tgn menggeletar mcm nk gi berperang....but at last resultnye...kitorang lulus with d flying colours....mmg x sangka....aku pun mcm x pcaya...terror jg aku bab bab IT...Iyolah, klu x xkn aku blh lulus....hehehe....sng ati skt...ALHAMDULILLAH..klu sume okay..coz induksi pon dh g. JPA exam pon dh attend...mudah2 an next year ...I CAN CONFIRM....

3 ulasan:

ArELeEz berkata...

it?? hape barang..? ;P

azzey berkata...

barang baik la... pe lagi....bkn calang2 org blh lulus it tau...

Alfisyahr berkata...

esok sy amek exam tu.. huuuuuuu. perlu bace pape x eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs