UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 21 November 2011

BERITA SEDIH ; ABANG IPAR JATUH KENA STROKE AND NOW ADMITTED!!!

Petang seimalam my hubby terima berita yang menyedihkan. Abang dia yang no 2 ; Abang Samad jatuh masa pasang khemah kat umah orang kenduri dan kena stroke. Ni dah KALI KE-3 dia kena stroke. Bila bawak ke Hospital T.I, doktor suggest ke Hospital Ipoh. Bila sampai Hospital Ipoh......doktor kata dah tak dapat buat apa2. Doktor suggets bawak balik.

Cuma bagi bantuan pernafasan je sekarang ni dan dia masih tak sedar lagi. Sekarang admitted semula kat Hospital T.I . So hari ni my hubby EL dan balik kampung dengan sorang lagi abangnya yang dok kat Melaka. Aku tak ikut balik dulu. Cuma doa je yang mampu aku bagi dari kejauhan ni...:(


Inilah gambar terbaru Abang Samad ; my hubby mms tadi masa dia dah sampai ke kampung nak ziarah abang Samad ni. Admitted kat Hospital Teluk Intan..... Memang dia dalam keadaan tak sedar lagi....Sedih tengok walau cuma dalam gambar coz banyak sangat 'wayar' yang dicucuk sana-sini...:(

Ini kenangan masa Hari Raya Aidilfitri tahun ni. Memang dia sporting di ajak bergambar hari tu.....* Dia yang baju melayu kaler hitam..*


P/S: Harap kawan2 dapat doakan keadaan beliau supaya semakin bertambah baik dan cepat sedar. Hanya itu yang mampu dilakukan sekarang.....:(

11 ulasan:

fairus berkata...

SEMOGA BELIAU CEPAT SEMBUH.. AMIN..

Puan tia berkata...

semoga a.ipar cepat sembuh...

Cho Zila berkata...

hanya doa yang mampu akak kirimkan.. berikan yang TERBAIK untuk abang Samad...

JunAina berkata...

Doa yang terbaik...pada semua keluarga bersabarlah menempuhi dugaan ini.

eMMe berkata...

same sama kite doa, moga beliau cepat sedar n sembuh dari sakitnya...

Ardini Humaira berkata...

semoga abg ipar akak cepat sembuh, amin

Citarasa Rinduan berkata...

semoga cepat sembuh.....

PS; tiap kali sahabat syer ttg kes ini,,
ayu dapat rasakan perasaan family, kerana 3 bulan ayu berhadapan dengan keadaan hospital semasa menjaga en zalie

mata akan sentiasa melekat di monitor...
memohon akan perkembangan y positif..

wahida berkata...

semoga cepat sembuh...

bykkan berdoa ye dear...

velasrizal berkata...

semoga abang samad cepat sembuh

Cik Rose Cute berkata...

Semoga cepat sembuh....huhuhu teringat arwah mak stroke jugak....follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

ArELeEz berkata...

al fatihah utk arwah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs