UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 24 November 2011

DROP BY - TAMAN TASIK TITIWANGSA

View kat tepi tasik pada waktu petang.


Lagi kat tepi tasik..



Berlatarbelakangkan Istana Budaya

Kali terakhir aku datang ke Taman Tasik Titiwangsa ni dalam 3 tahun lepas ; tahun 2008. Memang dah lama sangat. Then baru2 ni je masa sempena cuti Deepavali hari tu (27.10.2011) aku ajak my hubby singgah kat sini.

Nice view kat sini ; sesuai dengan kawasan riadah untuk orang ramai. Kat tepi tasik tu pon ada gerai-gerai yang menjual makanan dan minuman. Kalau waktu petang memang ramai orang bersantai dengan family dan kawan-kawan kat sini.

So, memang sesuailah sebagai salah satu tempat persinggahan dan tempat beriadah dengan family tersayang.....:)

6 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

dah lama tak pi sana

Ardini Humaira berkata...

cantiknye kak pemandangan kat situ. dni blm penah sampai lagi :)

azieazah berkata...

Jemputan khas buat tuan rumah dan semua pengunjung blog ini. Sudi-sudikan:

Pertemuan Blogger 18 Dis: Jemputan Istimewa

kakchik@ella berkata...

lama tak afternoon walk kat sini.

simply nana berkata...

Lamanya tak ke sini...

ArELeEz berkata...

kat mane beli palazzo tuh? berapa hengget? sedekah buleh x? hiks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs