UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 29 Julai 2011

'ORANG BARU'.......MOHAMMAD RIFQI BIN MOHD ROZAILI

Me n my latest nephew....
.
Hero baru ......Mohammad Rifqi Mohd Rozaili....

Alhamdulillah, baru2 ni balik kampung (28.7.2011) dapat juga aku jenguk 'orang baru' ni sekejap. Balik kampung yang tak dirancang pon. Kebetulan on that day my hubby cuti dan aku pon baru sampai dari Marang, Terengganu selepas 3 hari 2 malam outstation.

Dah 1 bulan umurnya baru akau ada masa nak jenguk si kecik nih. Actually ni baby kepada my bro; anak yang ke-3. Sebelum ni dah ada dua anak pompuan. Memang sker sangat le dia suamiisteri dapat baby ke-3 ni lelaki.

Anyway, congratulation to my bro n his wife. Dan untuk 'orang baru' ni harap2 jadi anak yang soleh.Amin.

3 ulasan:

IMANSHAH berkata...

tahniah kak

eMMe berkata...

comey~ best la dpt pangku baby

pst: Salam Ramadhan Azzey n famili!

ArELeEz berkata...

rifqi ensem! macam pakcik! ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs