UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Julai 2011

MY 2ND TASK..... PRO UNIT

On the way to Kluang....dalam kete pon sempat amik gambor dulu...;P

Dah sampai pon amik gambor dulu.....:)

~ My officemate



Dah penat buat keje ; singgah makan kat Radix Chicken House @ Bandar Kluang




Persiapan dewan sebelum program bermula


This is my 2nd task ; outstation sejak bertukar ke unit PRO. Outstation ke Kluang selama 2 hari 1 malam pada 15 - 16 Jun 2011. Dah masuk ke unit PRO ni memang aku tak dapat lari dari jadi urusetia setiap program yang telah dirancang.

Memang penat * tu yang sampai berminggu2 tak update blog tu..hu*..tapi banyak perkara baru yang aku belajar. Dapat plak officemate yang giler2.Memang tak tension walaupun penat keje.

Insyaallah kalu ikut plan , this coming 24th July, aku akan outstation ke Marang, Terengganu plak selama 4 hari 3 malam. Sian my hubby n my princess kene tinggalkan. Nak wat camne kan, dah tugas.

* Dah terbayang2 pantai kat Terengganu yang khabarnya cantik sangat.....Tak pun kain2 batik Terengganu yang halus buatannya......:)

10 ulasan:

lala shaheila berkata...

pergi marang, best nya.. singgahlah pulau perhentian..hehe

minta tlg komen contest di blog

misya berkata...

wah travel je ni

makdara TERdiva berkata...

patutlah lama tak blog bersawang..rupanya tuanbelog bizi :)

selamat bekerja

fairus berkata...

SEMOGA DAPAT MELAKSANAKAN TUGAS DENGAN SEMPURNA..

atty's berkata...

sonoknya azzey asik travel je..

kak ina kl berkata...

apa nak buat dah kerja camtu ikut ajerlah arahan.

kami di jemput melalui email oleh pihak loreal..orang ramai register kat borang di face garnier malaysia..tapi dah tutup dah 30 hb. Jun yang lalu

rasp berkata...

nak buek guano...
dah keje kan...
terpaksa le tinggalkan famili ya..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

snap pic satu kewajipan...

Ardini Humaira berkata...

bestnye akak makan2 :D

ArELeEz berkata...

woot2! ingat kain ela terengganu, ingatlah saya! ahaks3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs